打印 上一主題 下一主題
收起左側

學者是否能夠動搖乃至取代牧師在龍之谷中的優勢地位?

妳覺得,學者比奇手更有用?。妳覺得,學者可以幫妳地回到血?

奇手老實講無麥用 得個10幾秒 cd m咁耐,出得泥一早死左啦
如果技術夠,基本上補血係無麥用e+ d巢穴基本上佢都會掉補品
同學者可以控場基本上其他人受到嘅傷害都會小D啦
補血係有用但係個祭師又會有幾多火力(一句講哂一個輸出職一個輔助職比泥哂氣.
回復

牧職,補血是他的專利,沒有職能取代
But其他優勢會在學者出現後下降
而且學者優勢不只是拉怪,好似牧師又識補血、格檔、拉怪,學者一定有其他
重點是,學者新鮮,牧師..不予置評:lol
回復

奇手老實講無麥用 得個10幾秒 cd m咁耐,出得泥一早死左啦
如果技術夠,基本上補血係無麥用e+ d巢穴基本上佢 ...
tomysf 發表於 4-9-2011 00:07

你係新玩龍之谷?
奇手無乜用?  我懷疑你究竟玩過龍之谷online未?
定係你淨係up到十幾廿lv?
e家海龍  都係靠聖徒
如果覺得奇手 補血多餘
麻煩拍段 挑贏海龍  而又 0  聖徒 0 祭  既片 ^^ (記得係1~7r 啵)
回復

你係新玩龍之谷?
奇手無乜用?  我懷疑你究竟玩過龍之谷online未?
定係你淨係up到十幾廿lv?
e家海龍  都係靠聖徒
如果覺得奇手 補血多餘
麻煩拍段 挑贏海龍  而又 0  聖徒 0 祭  既片 ^^ (記得係1~7r 啵)

除左海龍之外,如果打其他巢穴嘅話我會組學者多過組牧師
你係文盲定無睇清楚我寫咩啊,唔該係睇清楚我寫咩先回復啦
回復

你係文盲定無睇清楚我寫咩啊,唔該係睇清楚我寫咩先 ...
tomysf 發表於 4-9-2011 11:45

學者只能頂任職呢個位,牧個位係頂唔到e_e
回復

機械人取代唔到真正的肉盾...
回復

我話你e家阿~ 出左學者喇咩
你睇清楚我講乜   
我係話 你講到奇手同補血咁無冇  
睇唔睇得明呢句?   我重點係針對你呢話奇手同補血冇用
重來無講過學者同祭師聖徒 比較啵~
明冇? 邊個係文盲呢?
文盲dd ^o^麻煩用你個g腦諗清楚先回文 謝謝 ;P
回復

唔好話,海龍,妳打大豬,妳冇奇手,妳打條毛?。
回復

我知道的是,我會喜歡學者,只因我看到海外伺服器都是學者用的寶石比牧師的還貴;P
(其實我是祭司,但我不會用黃晶:lol)

--------------------------------------

學者會掉補品,但CD500秒,還不一定掉補血的,能取替祭司嗎??(不能

學者會用機械人當坦,但機械人是AI,不懂跑去特定位置,能取替賢者嗎??(不能

明顯的是,學者主要還是火力,取替元素和箭神
回復

我知道的是,我會喜歡學者,只因我看到海外伺服器都是學者用的寶石比牧師的還貴
(其實我是祭司,但我不 ...
webb18 發表於 4-9-2011 13:15

十分支持妳既說法。可惜既是,學者輸出不給元素。
回復