打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] ✚主角改檔方法及大量檔名分享、附加四聖效果改檔方法✚

我想問問有冇日男空身、手、鞋、等呢d檔啊?
抱歉,武器我都唔係好識換,我想揍火熱劍,用緊漢式之槍
謝謝m(_ _)m
回復 支持 反對

http://www.virustotal.com/zh-tw/ ... fcaf6a02-1264069676<---查毒結果網頁
已分析檔案:
MD5: 7283eef9c09a67dbd7420d4e3d298e40
First received: 2010.01.21 10:27:56 UTC
日期 2010.01.21 10:27:56 UTC [>2D]
結果 0/41
Permalink: analisis/c00ae2aaddae99c77c5d61adbdc02afcac9fc4eff664a61796e9fb42fcaf6a02-1264069676

岩岩下載左,順便查埋毒~
回復 支持 反對

GOOD !!
吾 該 晒
回復 支持 反對

我想問問有冇日男空身、手、鞋、等呢d檔啊?
抱歉,武器我都唔係好識換,我想揍火熱劍,用緊漢式之槍
謝謝m(_ _)m
pitaten 發表於 23-1-2010 21:03

你日男轉左1轉未~   未轉一轉既空身暫時未知點改
因為個身會斷開左,分左上身同下身,唔似一轉主咁連身11個檔

MARHTH16 - 漢式之槍
MARHBS07 - 火熱劍
將漢槍的三個檔案名覆蓋火熱劍的三個檔名,再將三個更改左既FILE放入SPR就可以,
回復 支持 反對

你日男轉左1轉未~   未轉一轉既空身暫時未知點改
因為個身會斷開左,分左上身同下身,唔似一轉主咁連身11個檔

MARHTH16 - 漢式之槍
MARHBS07 - 火熱劍
將漢槍的三個檔案名覆蓋火熱劍的三個檔名,再將三個更改左既FI ...
曹鐵 發表於 23-1-2010 21:19

很抱歉,我忘記講m(_ _)m
我係轉左一轉ga~
我想問問需唔需要改鞋、腰呢d ga?
感謝m(_ _)m
回復 支持 反對

很抱歉,我忘記講m(_ _)m
我係轉左一轉ga~
我想問問需唔需要改鞋、腰呢d ga?
感謝m(_ _)m
pitaten 發表於 23-1-2010 21:22

只需要改頭/身/雙手   就可以顯示全套裝
MATRJD70 - 日本一轉男主身
MALFJD70 - 日本一轉男左手
MARFJD70 - 日本一轉男右手
回復 支持 反對

MAHEHJ02 - 馬尾辮頭飾
MAHEHL01 - 馬尾辮頭飾
做咩有兩個馬尾-,-?
回復 支持 反對

只需要改頭/身/雙手   就可以顯示全套裝