打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 呢隻game,係邊到做嫁???????

關閉 [複製鏈接]

明明呢個post好地地,點知被搞事者變成罵戰區
我暫時唔再黎呢個post,等大家冷靜一下
回復 支持 反對

49# 我要咀咀  
可以流動ip姐- - 我斷一斷線 個ip都即刻唔同左啦...
天辰 發表於 2-8-2009 10:59

你連ip係乜都唔清楚死垃圾
伺服ip同用戶ip...你識唔識分...
你知唔知差佬查人地ip..係查邊種呀...
唔係人地話ip..就覺得識哂...
你有錢得閒讀下電腦...死垃圾..
咩ip繼線就會轉呀...轉你個頭呀...邊種ip會轉呀....你學識先做代表啦...死垃圾
回復 支持 反對

你連ip係乜都唔清楚死垃圾
伺服ip同用戶ip...你識唔識分...
你知唔知差佬查人地ip..係查邊種呀...
唔係人地話ip..就覺得識哂...
你有錢得閒讀下電腦...死垃圾..
咩ip繼線就會轉呀...轉你個頭呀...邊種ip會轉呀.... ...
c3356998 發表於 2-8-2009 14:13

我也有知道流動IP, 但你認為我們可以找什麼証明?
你認為我不想告他嗎? 你現在只會罵在他身上,
反而樓主會更加開心, 兄弟們不用理樓主吧!
回復 支持 反對

依個post...咁搞笑.....講政治既...囧
但係我想講係....你地有無睇奧運...
香港出戰奧運都係屬於中國,
咁香港係香港定,香港係中國呀?
回復 支持 反對

哈哈笑死我@__@好開心見識到一位
唔識英文ge英國人...囧
回復 支持 反對

哈哈笑死我@__@好開心見識到一位
唔識英文ge英國人...囧
CnW 發表於 4-8-2009 23:56

難道你識中國三十種語言嗎...福健,客家等等...中國人....
有時用下腦子唸清楚先打字出來...
比人笑你白痴....小朋友
回復 支持 反對

好多白痴小朋友入來討論...沒有料子不要扮到有經驗入來傾計吧...
你們讀好書先來吧....智商給你們上限得50...=白痴
回復 支持 反對

難道你識中國三十種語言嗎...福健,客家等等...中國人....
有時用下腦子唸清楚先打字出來...
比人笑你白痴....小朋友
c3356998 發表於 5-8-2009 10:58

哈哈!!同樣笑死我A__A相信你的理解能力
是很強的@@但為甚麽你連文字同語言都分
唔清楚GE??係...中國係有好多種語言.....
就算我識晒又點@@?但係呢個互聯網世界
都只可以用中文字溝通咋!!!醒目仔@@
仲有ar@@身為中國人唔洗識晒福健,客家....
呢D語言ga身為中國人係應該識普通話就已經得!!係咪?
只不過你咁僧中國又為何採用我地中國ge文字呢???
回復 支持 反對

己成罵戰區。
回復 支持 反對