打印 上一主題 下一主題
收起左側

dont u feel boring..?

關閉 [複製鏈接]
狗狗同moz又出無雙了
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

lol chatting why dont make a chat room then - -
回復 支持 反對

其實我講就話無睇姐,你估我真係無睇咩...

至少我都睇左重要既字眼嫁

你問點解唔開番個帖子黎聊天(CHATTING)...

我應該係第二個回覆答左......

如果係咁係都當我無答既....

唔轉話題仲可以做D咩...

更係搵第二D野講

哥仔你都唔好正係望住 *Ah_馳  既回覆先得嫁

另一方面,可能你都諗到一D可以解決到呃帖情況出現既方法
而又可能順暢地運作一個專門用作聊天既帖子
然而...如果你比出一個咁*新穎*既建議,可否具體少少提議埋細節?
否則難免會受到非議

在下在此洗耳恭聽
回復 支持 反對

其實我d字比較粗俗魯姐,你估我真係無睇咩...

至少我講野有point嫁

你問點解唔開番個帖子黎聊天(CHATTING)...

我應該係第4樓回覆答左......

你係咪唔明我講緊咩呀...?

如果係咁係都當我無答既....

唔轉話題仲可以做D咩...

更係搵第二D野講

哥仔你都唔好正係望住 我  既回覆先得嫁

另一方面,可能你都諗到一D可以解決到呃帖情況出現既方法
而又可能順暢地運作一個專門用作聊天既帖子
然而...如果你比出一個咁*新穎*既建議,可否具體少少提議埋細節?
否則難免會受到非議

在下在此洗j恭聽
回復 支持 反對

一開始你個point已經矛盾,你話要吹水,吹runescape水呢到比,何必要整吹水區?
如果你話你想就咁吹水,咁你咪去聊天廣場lor
nakuz forum 有個區叫做聊天廣場,你可以去果到吹水
其實runescape呢隻game 真係好悶,但係你黎得nakuz就要跟規則玩
你可以發表意見,但人地同樣亦可發表佢地對你個idea既意見
如果你真係認為你同呢度既人咁唔岩key,你無理由要人地就你,
只可以自己轉第2個 forum
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

吹水區?多餘啦~

咪<賺>揾野黎搞,貪D呃post同D粗言穢語post 唔夠多咩...

悶就真係要去一去高登啦,而且果度肯定好岩你,岩曬你~.~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對