打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 打機不一定要用真錢

關閉 [複製鏈接]
型哥-口-
洗唔洗咁串先=v=
玩野既/3\
知係多錢/3\,唔洗咁show呀/口\?
唔。好。打。我@v@
回復 支持 反對

其實
佢開第2個帳買點物
之後同佢原本既交易
咁個紀錄係唔係都係咁樣清白
同埋被人送禮,會唔會有紀錄?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

佢根本冇曬咩野
只得張冇消費紀錄既圖,根本證明唔到咩野
佢可以用另一個ac買左d野,再同呢個人交易
e.g.佢可以係第2個帳度買隻商精又抽夢古,之後同返個人交易
又或者同送禮功能
又或者開第2個帳賣點物,再賺d game錢買想要既野

我講個例子先啦
有個lv1冒險家既迷你屋有4個雄偉既小遊戲
係唔係代表佢夠打3章怪,係唔係代表佢成日玩小遊戲?
咪傻啦,就算俾佢汁到張雄圖小遊戲要20級先玩到...
回復 支持 反對

見過你啦  我信你冇用真錢   但係你好勁wo   我有用的kaka[[tyjp-3-8]]
回復 支持 反對

原帖由 qwel0001 於 22-10-2008 18:13 發表
佢根本冇曬咩野
只得張冇消費紀錄既圖,根本證明唔到咩野
佢可以用另一個ac買左d野,再同呢個人交易
e.g.佢可以係第2個帳度買隻商精又抽夢古,之後同返個人交易
又或者同送禮功能
又或者開第2個帳賣點物,再賺d gam ...

佢話明不like勿入=.=  你可以唔信的...

評分

參與人數 1 -1 收起 理由
sai6606 -1 連post

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 12# 的帖子

睇黎你真係錯左..
上次網聚先見住GM開個程式bug裝bug錢...
咩game都會有bug.只係差在個bug對隻game既影響大定細姐
而且聽聞型先生比人封左果四十幾億同埋個ac..你話佢有冇用bug呢..
回復 支持 反對

識BUG既人唔洗買點都好正常[[yoyo_193]]
回復 支持 反對

原帖由 將乂軍 於 23-10-2008 22:59 發表
睇黎你真係錯左..
上次網聚先見住GM開個程式bug裝bug錢...
咩game都會有bug.只係差在個bug對隻game既影響大定細姐
而且聽聞型先生比人封左果四十幾億同埋個ac..你話佢有冇用bug呢..

bug
是指遊戲內的漏洞
如果要用上程式
就不做叫bug
回復 支持 反對

版主先生  我吾系想頂撞你

但系bug錢bug裝尼個詞語不嬲就用起
"用不法途徑去不勞而獲整d裝/錢出黎"
而且尼個詞語對住尼d玩家已經用左好多年
我地會吾會注意尼d細少既錯誤去話尼個吾系bug裝/錢

仲有,,,, 尼個post開左第5頁  你e加先黎講 bug錢吾系用程式
會吾會遲左d呢??
回復 支持 反對