樂古Nakuz

標題: 台女配印狐???請求資深教路 [打印本頁]

作者: PMSK1314    時間: 18-5-2016 10:26
標題: 台女配印狐???請求資深教路
只求能打多組怪獸,(四組或以上)(黑男級別)

目前是明女

本人師陣:
花3,印象,燕2,印天使,吉2,羅2  (存倉:寧3,昌3,王2)
本人兵/怪陣:
200陰,印狐,
  (存倉:200念,還有幾隻道術師)

神獸: 玄武  (另求升級套路)  很想怪這支東西,請來害自己(

打算轉回台女,
為何有此想法....
過去中國原意只是為了玄武(加血)跟請回羅2,

現在沒了台女三支神物,有需要我還會開吉2,我連打3組遠攻怪也不行,
明女的加血是強,但還是沒那種到位的輸出主力,
*玄武是能夠很坦,但事前必需做很多東西,
(開明女,羅2上雀,天使開護,最後開陰/念)(沒寫次序)
這時間四面八方也是怪,
要沖過來的沖過來,要遠攻的不停遠攻
加上沒坦一隻吉2根本沒辦法受這種壓力

請求資深老手教路,

*追求的不是神一般的戰力,
但求能刷四,五,六百萬的經驗*

問題一............

我走回台女路線 用印狐加血,比較好  
還是別的方向,例如台男,或是........???

問題二............
印狐的加血功效
足夠支援嗎,如果是打這種怪陣時候?

請別炮轟,前來求解決,求方向

作者: jacky123200    時間: 18-5-2016 11:26
主要是看你需要衝等還是需要打不同的怪物
作者: PMSK1314    時間: 18-5-2016 11:43
作者: jacky123200    時間: 18-5-2016 12:06
PMSK1314 發表於 18-5-2016 03:43

有錢就台女配印狐
優點:
1.台女全血放召喚獸比台男柱硬(用句刀還可以衝等 )
2.主角不容易死掉
3.印狐回血量應該比台男高
4.印狐可放多點
缺點:
1.印狐貴
2.較麻煩,印狐要間中放回血技能

沒錢就台男
優點:
1.價格低廉
2.沒麻煩,放台柱,用主力將打(除非台柱被打爆)
缺點:
1.如果主角智力高,血量小,台柱會回血比較多,但主角容易死掉(也可以用拐杖衝等 )
2.回血量應較印狐低
3.台柱只能放一支

個人見解

如有錯請指出
作者: foolruner    時間: 18-5-2016 12:15
吉2作用不大,炒,用王巨2取代(PS如果你王2是斧頭2轉的話)

想承受四隊或以上弱怪,明女比台女更適合
如果你明女還是不能承受,除非加錯點,否則你不適合打四隊怪

台女的強大是頂一隊至兩隊強的怪物,三隊已經顯得蒼白

入正題:

如果你花錢,不如你去朝鮮轉金再轉回來明女
金2+巨2+天使2轉+祖2(你的羅2)加上明女補血,應該夠打6隊……至少黑男夠@@
再有餘錢,買水精&青龍符,就鐵桶陣了(黑男@@)

不過,你想頂6隊的話,記得要每一隻都上裝,一下秒,補血再強大都無用

如果不能全隊上裝(無錢):
1,照用現在陣,組人打,或;
2,轉回去台女打一隊,補血省點錢用雷公即可
作者: jacky123200    時間: 18-5-2016 12:15
魔界幻龍 發表於 18-5-2016 04:12
台女唔會點全血
係都點全魔

太耐冇玩了,全魔係咩玩法?
減攻?
作者: foolruner    時間: 18-5-2016 12:18
jacky123200 發表於 18-5-2016 12:15
太耐冇玩了,全魔係咩玩法?
減攻?

全魔玩減攻,不過很少人玩全魔,全血夠硬
作者: jacky123200    時間: 18-5-2016 12:25
魔界幻龍 發表於 18-5-2016 04:19
https://www.youtube.com/watch?v=R82eCog1Va0

http://cafe.naver.com/gersangjjang/1485714

但台女全智要睇下幾LV WO,如果低LV減唔到咁多都好難打
作者: foolruner    時間: 18-5-2016 14:08
魔界幻龍 發表於 18-5-2016 12:19
https://www.youtube.com/watch?v=R82eCog1Va0

http://cafe.naver.com/gersangjjang/1485714

不如你看清楚片再出聲
作者: foolruner    時間: 18-5-2016 15:45
魔界幻龍 發表於 18-5-2016 15:04
有咩高見

自行領悟
作者: foolruner    時間: 18-5-2016 16:59
魔界幻龍 發表於 18-5-2016 16:29
高明既技巧
http://tieba.baidu.com/p/2520438311

隨便放段片就叫說完
其實沒有說過

你還是看清楚自己在說甚麼吧
作者: PMSK1314    時間: 18-5-2016 17:26
請兩位平息,和氣生財

主要只是想看看有沒有什麼意見....

我聽完兩位的意見後,

覺得台女是我最後的方向

也許先去朝鮮拉金2下來..

*另外其實我沒什麼遠見

見前但求能刷四~五組黑男

看看有什麼包鐵的兵陣或方法
作者: PMSK1314    時間: 18-5-2016 17:27
jacky123200 發表於 18-5-2016 12:25
但台女全智要睇下幾LV WO,如果低LV減唔到咁多都好難打

全智的台女是有聽過....

也許真的可能是少數人的偏門走法
作者: PMSK1314    時間: 18-5-2016 17:29
jacky123200 發表於 18-5-2016 12:06
有錢就台女配印狐
優點:

太好的分析跟意見

作者: PMSK1314    時間: 18-5-2016 17:34
jacky123200 發表於 18-5-2016 12:06
有錢就台女配印狐
優點:

反而 台男技 不及 明女技

印狐都是以經準備好的了,

而明女是目前職業...

最終的國值取決於(能刷多組怪,像包了鐵的樣子)

當然我不是拿什麼冰肥,破奧來作對比 這也不夠現實....

我現在兩隻來明女跟印狐作對比

分別也太明顯,

數秒之間 印狐就要重開技能...

加血方法好像...只是好像沒明女這麼快

作者: jacky123200    時間: 18-5-2016 17:54
PMSK1314 發表於 18-5-2016 09:34
反而 台男技 不及 明女技

印狐都是以經準備好的了,

但是記得,金巨很重要的!
我以前是這樣玩台女,現在可能已經落後了
也給你參考一下吧

順帶一提
回血應該是這樣吧?
明女->印狐->台男
作者: arhoronald    時間: 19-5-2016 01:30

其實你既陣刷4-5隊有700M經唔難,問題係裝 其實有王巨漢2轉就可以刷蠍子兵唔洗金,你係差D主力,同埋台女沒明女咁好刷怪,同埋回血應該係明女>台男>印狐,印狐輸在沒特性,
想問下單人頂6隊黑肥係未唔計兵個D就係計主角...?如果唔係其實全國主角都頂到睇你上咩裝同金夠唔夠LV
作者: foolruner    時間: 19-5-2016 09:47
魔界幻龍 發表於 18-5-2016 17:29
巨商大把冷門玩法啦
不過FAKE版唔識

你肯定識好多冷門玩法

youtube一條片一種玩法,非常多樣

反正你不需論證

跟你玩就FAKE啦
作者: foolruner    時間: 19-5-2016 14:07
魔界幻龍 發表於 19-5-2016 12:19
論證?
唔知邊個話台女頂3堆好難
單單一條片就已經秒左

哦原來用台女頂
作者: foolruner    時間: 19-5-2016 15:55
魔界幻龍 發表於 19-5-2016 14:56
台女的強大是頂一隊至兩隊強的怪物,三隊已經顯得蒼白

錯左咪認囉

又拉青龍濺傷來談,你最愛就將其他事拉來一起談,似乎正確一次就是全知全能?

扣1血?入戰第幾秒後?

錯左咪認囉

好似之前哥個青龍濺傷都認

作者: PMSK1314    時間: 19-5-2016 16:06
arhoronald 發表於 19-5-2016 01:30
其實你既陣刷4-5隊有700M經唔難,問題係裝 其實有王巨漢2轉就可以刷蠍子兵唔洗金,你係差D主力,同埋台女沒明 ...

是整隊入戰,

目前最大問題,

當怪物數量超越3個角時,

就算開了明女,也頂不了

作者: 奇藍    時間: 19-5-2016 17:08

做人認為玩玄武用台男好D,方便唔洗成日開技。台男柱加獨弓以經好頂得,冇金巨係麻煩小小。 我個玩法係台男獨弓+祖2 行出去 企三個唔同的點頂怪 打冰樹 冰肥都夠做。
作者: foolruner    時間: 19-5-2016 17:13
魔界幻龍 發表於 19-5-2016 16:57
https://www.youtube.com/watch?v=7CT5JoisMrw

幾多秒

哦,有片

有錯咪認囉,反正你都唔係第1次啦

作者: 頭搖又尾擺    時間: 19-5-2016 20:37
其實你想升咩兵? 我睇唔透
如果升玄武嘅話台女都唔係幾幫到你, 明女應該仲易d
減完攻又唔知仲反唔反到傷, 用百武甚至會俾主角執哂雞
但如果係升印象之類, 台女/台男當然有用

而你升lv嘅問題反而唔係主角, 而係冇金
有金巨的話+天使, 打5堆黑男火蜥完全唔會有問題, 我自己冇回血得金+天使都打到暴走冰蟹
雖然我未轉金巨嗰陣得明女+天使, 但打5堆火蜥黑男都冇問題, 你呢個兵陣打萬7經嘅怪都唔係問題
有回血有保護膜, 召獨鬼頂一面嘅怪, 主力清另一面嘅怪先, 個主兵陣都唔會比人打到豬頭咁

點玩台女我就唔熟, 答唔到你, 費事亂咁fake人
但冇金嘅情況下, 其實你個兵陣升lv已經好好升

作者: arhoronald    時間: 20-5-2016 00:45

喂喂魔界幻龍你都未答我台女係未有王巨先單人頂到5-6隊黑肥,定係單主角?
同埋我認錯,因為我覺得技術交流有岩有唔岩,唔係比你拿出來笑人
作者: tomtom222    時間: 20-5-2016 00:55
不如要雷公好過,一黎平,二黎無距離 之後180LV回100%血
作者: 31941684    時間: 20-5-2016 00:59
我比較想知咩係黑肥  馬夏入面果啲? 定係金固
作者: foolruner    時間: 20-5-2016 09:03
魔界幻龍 發表於 19-5-2016 17:17
FAKE版,今次仲有咩講

下次拍QQ狗
作者: foolruner    時間: 20-5-2016 09:32
頭搖又尾擺 發表於 19-5-2016 20:37
其實你想升咩兵? 我睇唔透
如果升玄武嘅話台女都唔係幾幫到你, 明女應該仲易d
減完攻又唔知仲反唔反到傷,  ...

我們一不知他明女加甚麼點
二不知何謂「頂唔到」(可能只是空裝挑夫死)
三不知他兵仔何裝備
四不知他打怪技術夠不夠
五不知他印刀是力還是血(打怪快慢 )

其實黑男會召出食魂,都很惡

這些都可能是他的死因
作者: foolruner    時間: 20-5-2016 11:42
魔界幻龍 發表於 20-5-2016 10:16
講事實唔等於拎黎笑人
至少已經證明到台女唔係咩頂3堆就蒼咩白
係有人錯左唔認姐  ...

好期待他轉台女之後如何頂3隊
作者: 魔裝機神    時間: 21-5-2016 00:25
魔界幻龍 發表於 20-5-2016 22:41

我比較鐘意之前教人{不是盲目地覺得二轉強過一轉} 同埋 {盲目要求二轉好傻)

大家可以重溫下 第二頁 http://www.nakuz.com/thread-4531028-2-1.html
作者: foolruner    時間: 21-5-2016 09:18
魔界幻龍 發表於 20-5-2016 22:41

好期待他轉台女之後如何頂3隊

只知你專FAKE人
作者: foolruner    時間: 21-5-2016 09:20
魔裝機神 發表於 21-5-2016 00:25
我比較鐘意之前教人{不是盲目地覺得二轉強過一轉} 同埋 {盲目要求二轉好傻)  

大家可以重溫下 第二 ...

你可以自己試,要不思考送錢,不會阻你
作者: foolruner    時間: 23-5-2016 10:14
魔界幻龍 發表於 21-5-2016 13:08
FAKE版
無人信你啦
問左你團友未姐

他做完就不會信你了

哦對了,誰是我團友?亂點鴛鴦譜嗎?
作者: foolruner    時間: 24-5-2016 09:17
魔界幻龍 發表於 23-5-2016 11:09
https://www.youtube.com/watch?v=7CT5JoisMrw

哦,原來已經不在台女了
作者: foolruner    時間: 24-5-2016 13:47
魔界幻龍 發表於 24-5-2016 10:01
唔好扯開話題啦

問左你團友未姐

你看看標題吧

扯開話題的是誰?
作者: wl00371843    時間: 24-5-2016 22:13
條咩龍其實都幾廢下
作者: foolruner    時間: 26-5-2016 09:18
魔界幻龍 發表於 24-5-2016 10:01
唔好扯開話題啦

問左你團友未姐

台女?
作者: foolruner    時間: 27-5-2016 10:11
魔界幻龍 發表於 26-5-2016 15:46
你團友搵人吸經

問下人台女咩效果啦

原來拉到團友身上就是討論台女
作者: foolruner    時間: 27-5-2016 13:15
魔界幻龍 發表於 27-5-2016 12:38
無計啦,有人唔知台女咩效果

蒼白台女頂3堆

即是扯開話題,由台女扯到團友啦
似乎團友在片中就代表台女可以頂三隊?
作者: foolruner    時間: 27-5-2016 14:37
魔界幻龍 發表於 27-5-2016 14:27
扯開話題?
有人未玩過台女就亂UP
一直講緊台女

哦,原來由台女本身拉到去團友
突然提及一個與此事無關的團友,這叫做沒有扯開話題

是FAKE完人後的下台階嗎?

你還是先玩台女再說吧,看片
作者: foolruner    時間: 27-5-2016 15:03
魔界幻龍 發表於 27-5-2016 14:46
台女本身拉到去團友?
此事無關的團友?
你團友吸過經唔關事?

吸過經就瞭解台女?
即使吸過,都無關台女優劣

你首先自己就有了結論,然後否定他人的說法
這樣是無敵的,不過只是空想
因為在你思想中,問完=得到台女好用的答案,只因你已肯定這是必然

我台女就玩過

唔識玩巨商,就唔好亂UP啦
講多錯多
蒼白台女頂3堆

原句奉還

講完青龍濺傷又講我團友
下次扯開話題都高明少許
現在,還是集中在台女吧

其實我都識貼網址,不過更清楚貼完並不代表甚麼
http://evchk.wikia.com/wiki/%E6% ... 0%E9%A3%AF%E8%93%8B
作者: foolruner    時間: 27-5-2016 15:56
魔界幻龍 發表於 27-5-2016 15:06
可能你團友都瞭解台女啦
不過你就一定唔瞭解台女
一個0認識既人最好問下人啦

可能你好瞭解台女啦
實際只是偏激的瞭解
0認識的人硬要把別人論調壓下去

有片,都要研究一下其中優劣
一種兵種,有其優勢,自有其劣勢,這似乎是你不能理解的

你似乎還未答到我,第幾秒才1傷
作者: ~如果~    時間: 27-5-2016 16:07
其實人地都講左只係求頂3-4隊黑男
用台女+印狐絕對足夠

另外我肯定台女齊朝2 祝斧巨 有金 玄符 精靈等等召物 絕對夠頂5隊怪
至少頂到冰肥級  老實講有D怪真係咩裝都頂唔到(生死左除外)
作者: arhoronald    時間: 27-5-2016 18:59
~如果~ 發表於 27-5-2016 16:07
用台女+印狐絕對足夠

你試下生死比因陀羅狂雷死唔死
作者: ~如果~    時間: 27-5-2016 19:48
arhoronald 發表於 27-5-2016 18:59
你試下生死比因陀羅狂雷死唔死

其實都勉強頂到呢隻  打唔打得嬴呢隻其實好睇清唔清得夠快
不過有好多印怪D技都好勁 生死左好多都一次扣勁多血
生死左開埋天使就一係一流 問題係兵陣得一隻靠生死夠頂招技都冇用
作者: foolruner    時間: 28-5-2016 09:10
~如果~ 發表於 27-5-2016 16:07
用台女+印狐絕對足夠

正是頂3-4隊黑男(+食魂)的問題

明女都頂不到,台女?印狐?

食魂惡力甚麼攻擊,應該明白吧
作者: foolruner    時間: 28-5-2016 09:26
魔界幻龍 發表於 27-5-2016 16:18
同佢講哂氣啦

佢玩咩就最勁

佢玩咩就最勁
佢無玩哥D就廢

佢D文一向都主觀到爆

這是你吧,公式兵陣
你的公式就是每人都要全套神裝跟你去刷韋駄天吧
所以天使強大嘛

起壇

你究竟甚麼時候才敢說出,台女多久才能1傷?
作者: ~如果~    時間: 28-5-2016 14:40
foolruner 發表於 28-5-2016 09:10
正是頂3-4隊黑男(+食魂)的問題

明女都頂不到,台女?印狐?

明女頂唔到係因為冇咁多召物
召物多血既話 KEEP住補天使膜+回血其實好難死
相反明女冇咁多召物 而且本身血少 頂唔到食魂惡靈都好正常
明女雖然回血高 但係兵冇返咁上下抗比怪一下扣千幾都回唔切血
另外我想講玩補血不如玩台男+印狐 呢個組合肯定勁過明女
同埋如果印狐有天照S既話玩全智配台女既話都可以好勁
配台女百武至少已經可以打好多怪

台女覺得唔夠補既話其實除左印狐都仲可以出多隻雷公輔助補血
同時配羊符/玄武符配一大堆召物真係幾好頂下

不過我個人覺得台女配百武係一個唔錯既主力/輔助
但配上主力帥/神獸既話始終都是台男最好(可頂可補)
明女全陣冇D勁少少既裝都好易死兵 至於多召物分散傷害就係台女既優點

作者: davidync    時間: 30-5-2016 01:18
真心可以睇
https://www.youtube.com/user/123200jacky/videos
台女系列,不過佢用莫頂怪多

我就都用緊台女加百武,係想升台女,
用百武GE話,全血加第三特點,加祖2,金巨,印狐,可以去打妖僧,
我平時打3隊都OK,不過有時唔小心都會爆,但升LV會快過5堆黑男
而且台女百武打黑男不利

如果台女係頂怪用,你有追POST都知有2個選擇,一係全血,一係全智
但如果你想頂5堆黑男咁,我只可以講係睇裝備,200SET/厚血(主要係需要高抗)以上果D咪唔死...不過當然要有隻野回血咁
但如果你唔理兵仔死活,係絕對冇問題,但我覺得5堆怪GE時候,台女夠唔夠頂已經唔係重點,因為D怪一開始已經係隔離打兵陣

如果係頂黑男等級怪,建議全血較好,因為全智其實有少少冒險啦,隻鷹如果唔開技你都吹佢唔漲,一陣唔小心比好多怪開技圍你隻台女,低血又有機會死

BTW,我近排打印度南係慘敗,班細怪係秒我台女加祖2....
作者: foolruner    時間: 30-5-2016 09:09
~如果~ 發表於 28-5-2016 14:40
相反明女冇咁多召物  ...

你確定明女不及台男+印狐?

台女百武就另計啦,完全另一種玩法無法可比
作者: foolruner    時間: 30-5-2016 09:14
魔界幻龍 發表於 28-5-2016 11:37
點解明女會係大前提好頂過台女

完全唔睇情況

哦,你還是不敢承認秒數幾多哦。

不敢面對台女最大的缺陷

大把人玩天使,結果要開POST問為何頂不到黑男
作者: ~如果~    時間: 30-5-2016 12:42
foolruner 發表於 30-5-2016 09:09
你確定明女不及台男+印狐?

台女百武就另計啦,完全另一種玩法無法可比 ...

好老實講明女真係要配神裝陣主先勁
明女打到既怪 台男都一定打到 仲多條柱可以頂
但係係明女冇咁多全血兵頂怪 裝又唔夠勁既情況下
我諗唔到明女比台男更安全更穩陣既打法
當然你比回血就更係明女勁啦
但當天使常開膜既時候係唔洗回血咁濟
打得耐/兵走散曬既話明女又要開過技
明女唔係唔好 但係唔夠台男咁好用
但台女同明女比 我會用台女多D
因為台女可當主力又可以頂怪有百武打埋天都得 方便好多
但講暴走打怪留俾天王馬吧
作者: foolruner    時間: 30-5-2016 13:51
~如果~ 發表於 30-5-2016 12:42
好老實講明女真係要配神裝陣主先勁
明女打到既怪 台男都一定打到 仲多條柱可以頂
但係係明女冇咁多全 ...

哦你提實用性,以為你提回血量

我自己暴走就需要明女多,再開印狐天使會太花時間控制,通常只會二選其一,有時間加防不如急殺一隊減輕攻擊力
因為印狐、天使、台柱,有時加發符,通常第三四隊會殺到,如果是打冰術士/親兵,會被冰/減攻擊,時間太久機率會增加
不過印狐/明女/天使都有致命缺陷,被冰住了會無法補回血,台男就可以

作者: foolruner    時間: 30-5-2016 14:51
魔界幻龍 發表於 30-5-2016 14:00
算啦

同佢講兵陣哂氣

新扯開話題技巧
作者: foolruner    時間: 30-5-2016 17:06
魔界幻龍 發表於 30-5-2016 16:26
有實力講野就無人插

無料亂講野就被人插

哦,都是你嗎?

究竟台女幾多秒才1攻呢?
作者: 晴妹    時間: 30-5-2016 19:46
花3,印象,燕2,印天使  冇王巨金時就唔洗諗~~
依D帥有裝都夠打冰城3-6 冇王巨金時就唔洗點諗
要台男好過  你又唔係玩反傷 印狐真係覺得幾得意之外 真係哂位既野黎-.-
依加祝斧X2 +台男  玄冇祖 你都唔洗點升- -
作者: arhoronald    時間: 30-5-2016 23:00
~如果~ 發表於 28-5-2016 14:40
相反明女冇咁多召物  ...

如果講回血...我覺印狐加台男都未必係明女個皮..個時我1m魔以經係我1.4m魔台男回既血多200,我仲要得特性5點,如果加10點我覺得明女回血比得上印狐加台男
作者: foolruner    時間: 31-5-2016 15:19
魔界幻龍 發表於 30-5-2016 17:31
http://www.nakuz.com/thread-4532360-4-1.html

真係唔識數? 3-5秒

3-5秒哦
我數,出三角計,第一場6秒,第二場7秒,第三場9秒,第四場11秒
而且不是減全體(至少看不到三角)

3:00我好像見到一隻孔
3:04已經見不到,哪裏去呢?

你肯定1傷?
你的片,我至少看到五種傷害數字2XXX、2XX、1XX、7X、1攻
根本不是一減就1傷
憑此估計,台女應該可以疊加減攻,那麼血台女是否可以用疊加得到1攻的效果呢?

究竟除了台女,還有幾多隻頂怪呢?
天使?祝斧?精靈?
究竟那個升級,有幾多是台女的功勞呢?  

不能不承認台女強大(真奇怪,我都是台女支持者,反而要承認 )
但只是開技後,早期要被圍攻N秒後才開技,未必人人能捱,隻隻怪能捱
至少不會是連冥象都能群滅的新手能頂的,不如老老實實玩3隊或以下(配燕)
至於惡力能否減攻……你自己測試吧

而樓主連明女黑男都頂不住,就別拿你全神裝陣來比較了,堅離地

一般拍片都會全神裝+最佳表現+最佳運氣,難以反映真實

另外,台女自從某次改版,已經大改動,熊挑時間減少,但機率增加,不能挑天怪。
但熊挑時間減少,會令暴走出大問題,因為會把怪扯開扯亂,減慢殺怪時間
(不能挑天怪不屬於問題範圍)
作者: foolruner    時間: 31-5-2016 16:51
魔界幻龍 發表於 31-5-2016 16:09
其實你係咪真係唔識數?

第1場6秒?

哦,原來我一世不召怪,就一世不死兵
召怪才計算,那我玩台女,不召怪了

哦,原來死兵不計數
那我玩台女,死全陣,好強大

哦,原來台女不能減持續技傷
那我玩台女,打中毒怪,死後0攻

不是多次減攻,那為甚麼會有四個相差如此遠的數值?
如果持續傷,為何一開始2XXX,中間會變成2XX?

究竟那個升級,有幾多是台女的功勞呢?

重點在於這句,不過你無答
問得簡單一點,
究竟沒有天使、神裝、祝斧,能不能捱到台女減攻呢?
如不能,究竟作用會跌到何種地步?

不如你試試不用天使、神裝、祝斧,單用台女帶打?
看看你能否保住我團友?
或者你能否保住自己?
還是其實天使都夠保,根本台女作用不大?

記得拍片
作者: ben1470076    時間: 1-6-2016 00:20
作者: ben1470076    時間: 1-6-2016 00:20
作者: ben1470076    時間: 1-6-2016 00:21
作者: ben1470076    時間: 1-6-2016 00:21
作者: andy3200    時間: 1-6-2016 01:32
我竟然無聊到睇晒呢位版主講野,奉勸未玩過巨商真係唔好亂講野
做版主連基本遊戲認識都無,憑甚麼
作者: PMSK1314    時間: 15-6-2016 14:56
來推一推~.~
作者: wl00371843    時間: 15-6-2016 15:19
上邊d人都答哂你 仲有咩問
作者: wc030201    時間: 16-6-2016 03:37

要打黑鐵夠頂

本人巨2+天使基本上保你不死2-3秒,你要極快殺殺部份怪,唔係狂招食云等比怪KO

本人是雙開打黑鐵
台男 巨2 平2 加1隻1轉
明主 用緊220LV刀 李03 燕1 天使

天使 巨2 平2 我一定要有,打黑鐵

基本上一開波 休戰先+台柱 跟住開天使
出技殺怪 有時一開波左右都有怪就好睇手速

[attach]1090438[/attach][attach]1090439[/attach][attach]1090440[/attach]

要頂黑鐵,我個陣沒天使真係GG

食云一牙都成千血,陣風3千幾。。基本上得明主可以沖出去長頂怪。 其他幾秒比怪秒。
作者: wc030201    時間: 16-6-2016 21:18
wc030201 發表於 15-6-2016 19:37
要打黑鐵夠頂

本人巨2+天使基本上保你不死2-3秒,你要極快殺殺部份怪,唔係狂招食云等比怪KO

其實我己提左 要有 天使 巨2 平2

尼D係一定要的2轉...
我明主=印象啦

雙開都只係得隻主唔一樣....
作者: foolruner    時間: 16-6-2016 22:23
wc030201 發表於 16-6-2016 21:18

看到
作者: htse    時間: 17-6-2016 04:23
wc030201 發表於 16-6-2016 21:18

可唔可以教下點雙開
作者: foolruner    時間: 17-6-2016 07:36
htse 發表於 17-6-2016 04:23
可唔可以教下點雙開

去國巨玩就可以

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.micro-dsp.comcncotnactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2