樂古Nakuz

標題: 大家討厭咩喪屍 [打印本頁]

作者: m4a1ak47awp    時間: 14-4-2009 15:27
標題: 大家討厭咩喪屍
我最討厭smoker,成日在爆機個關捲走我,令我上唔到車/船/直昇機
作者: 當明尼克    時間: 14-4-2009 15:33
都係smoker最煩=.=!!
由其係喪屍暴走彈出黎拉你....麻鬼煩~
witch只要1槍散彈ko~tank只要有火,凈係走佬~
hunter我通常企定定等佢跳埋黎近距打爆佢....
bomber就中左都無所謂~有角位就無事=.=!!
作者: manho0719    時間: 14-4-2009 16:13
boomer好9...成日無lala出黎...搞到我要打爆佢先在行...
smoker散彈射唔到呀...
witch我識打
hunter我識打喇...上次有人想25傷打我我一槍射死左佢...佢o左..哈哈
tank.煩煩煩....我見到佢第1時間放火之後走佬..上次放左之後番安全屋..哈哈
作者: 元氣大佬    時間: 14-4-2009 16:29
我仲未識打witch...
所以好q僧佢
作者: 【童遙﹏〞    時間: 14-4-2009 16:47
tank吧- -
係咁同佢玩捉2因
作者: e38p79    時間: 14-4-2009 17:30
bomer??哭泣女人??
咩黎嫁lol
boomer同witch呀!!
串岩d字先開投票啦= =

tank放火之後同佢捉e因
witch單/連散爆頭
smoker冇咩好講= =自己小心d
hunter同上吧
boomer未推走佢先囉-3-
作者: m4a1ak47awp    時間: 14-4-2009 18:15
所以好q僧佢
元氣大佬 發表於 14
-4-2009 16:29

witch我教你打,我有個貼教人打witch http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3605395
作者: m4a1ak47awp    時間: 14-4-2009 18:47
bomer??哭泣女人??
咩黎嫁lol
boomer同witch呀!!
串岩d字先開投票啦= =

tank放火之後同佢捉e因
witch單/連散爆頭
smoker冇咩好講= =自己小心d
hunter同上吧
boomer未推走佢先囉-3- ...
e38p79 發表於 14-4-2009 17:30

大佬你打錯呀係bomber同witch
作者: kit741    時間: 14-4-2009 19:05
所以好q僧佢
元氣大佬 發表於 14-4-2009 16:29

...唔識就練下
自己開單人game..之後kick哂d 電腦
係間安全room度 開got之後度整隻witch出黎
練爆頭..爆頭方法樂古都有人教
之後你唔會怕witch
重搶住黎玩~.~"
作者: m4a1ak47awp    時間: 14-4-2009 19:45
...唔識就練下
自己開單人game..之後kick哂d 電腦
係間安全room度 開got之後度整隻witch出黎
練爆頭..爆頭方法樂古都有人教
之後你唔會怕witch
重搶住黎玩~.~" ...
kit741 發表於 14-4-2009 19:05

擲火彈都燒死佢喇,重用槍
作者: 泓~~    時間: 14-4-2009 21:19
作者: e38p79    時間: 14-4-2009 21:48
m4a1ak47awp 發表於 14-4-2009 10:47

下??
bomer??咩字黎@@?
你玩多幾次l4d先啦唔該=]

仲有你del左你果殺witch教學啦
教壞人!!事旦比把散黎都殺到la
洗好似你咁搞咁多咩!?
作者: 雪傲天    時間: 15-4-2009 11:46
- -  講真我咩喪屍都唔理  因為個個都有弱點  大隻老 邊射邊走 易打  不過得你一個既話就真係唉...  肥仔 一下射就射死 最緊要好eye力 如果係你身邊 面前 咁就要去自己人身邊 只少安全D  蛇仔 係就係有D煩 但係佢D聲同佢身邊D色好易睇到  因此都唔算幾煩既 最緊要你好EYE力 [飛老] 最易打
作者: 當明尼克    時間: 15-4-2009 12:58
擲火彈都燒死佢喇,重用槍
m4a1ak47awp 發表於 14-4-2009 19:45

哂左支火彈=.=!!
一槍打得死既野用火做咩....火係用黎救命同打tank的....
作者: kennethho3321    時間: 15-4-2009 22:19

smoker !! 有一次在死亡喪鐘最後那關(專家) 船到來了 我馬上和隊友走到碼頭 當我滿心歡喜地準跳上船上時 咦? 怎麼我離船越來越遠(囧)..... 之後才發現被smoker拖走..還被胖子來參一腳 (囧囧)  最後只能倒在地上看着船慢慢駛走.....
作者: 當明尼克    時間: 15-4-2009 22:22
smoker !! 有一次在死亡喪鐘最後那關(專家) 船到來了 我馬上和隊友走到碼頭 當我滿心歡喜地準跳上船上時 咦? 怎麼我離船越來越遠(囧)..... 之後才發現被smoker拖走..還被胖子來參一腳 (囧囧)  最後只能倒在地上看着 ...
kennethho3321 發表於 15-4-2009 22:19

同意....
smoker最鍾意係喪屍暴走死守緊既時候出黎拖你出黎俾人任斬....
作者: 鬼兒.傑    時間: 15-4-2009 22:58
witch囉- -"
有聲但係唔知係邊度...
又要熄燈wo,好煩- -"
作者: 乂死神張乂    時間: 16-4-2009 18:36
咩刀.....TANK日日打到我得10HP HUNTER日日嚇死人
BOOMER 殺左佢=叫D殭屍來 -.- 個D你地刀知啦
作者: m88    時間: 16-4-2009 19:02

16# 當明尼克

拎散彈就話姐-_-拎m16未無野lu-_-比人拉住個時唔係即刻唔郁得嘛,射佢個頭末得lu,拎m16的話,10樓個位話要拎火殺隻witch,好似d彈仲珍貴過d火,如果要用火,不如唔好打算啦,就咁係佢頭上面跳過去未得lu,咁樣仲好玩啦,你地話係未先=]講返正題,如果d隊友唔係好合作,最煩係tank的說
作者: evans368    時間: 17-4-2009 01:15
當然係tank la,跑得甘q快和打四下巳死[[bao_49]]
作者: 當明尼克    時間: 17-4-2009 11:38
16# 當明尼克

拎散彈就話姐-_-拎m16未無野lu-_-比人拉住個時唔係即刻唔郁得嘛,射佢個頭末得lu,拎m16的話,10樓個位話要拎火殺隻witch,好似d彈仲珍貴過d火,如果要用火,不如唔好打算啦,就咁係佢頭上面跳過去未得lu, ...
m88 發表於 16-4-2009 19:02

喪屍暴走果陣俾smoker拉住,你見到smoker先講=.=!!
而且....tank就算無隊友,1個人都夠打~最後果關打完tank之後既喪屍暴走除外~
(之所以打唔到喪屍暴走,係因為有smoker拉我出角位....出左角位就好易俾人打中....無smoker就可以1血都唔俾佢扣~XDD)
作者: m4a1ak47awp    時間: 17-4-2009 17:38
大家有冇試過打witch一下
作者: dropkick    時間: 17-4-2009 20:44
22# m4a1ak47awp boomer呀-.-唔係bomber-.- 自己入game睇清楚啦唔該-.-
作者: 當明尼克    時間: 17-4-2009 21:08
22# m4a1ak47awp boomer呀-.-唔係bomber-.- 自己入game睇清楚啦唔該-.-
dropkick 發表於 17-4-2009 20:44

唔洗入game....
自己睇下l4d個file入面~
Left 4 Dead\common\left 4 dead\left4dead\sound\player\Boomer
作者: TestingServer    時間: 17-4-2009 21:13
boomer la - . -"
作者: gary4433    時間: 18-4-2009 18:02
哭泣女人(好恐怖,鬼呀)
作者: cloudboy    時間: 24-4-2009 19:38
我tank and witch lo
作者: firedick26    時間: 28-4-2009 15:26
個hunter最煩la,周圍走!!
作者: sum_pig    時間: 30-4-2009 21:26
witch要爆頭就會有成就!!
作者: edwin10010    時間: 1-5-2009 10:26

除左Tank 之外已經冇Zombie/Infecter 可以阻擋我-,-
作者: m4a1ak47awp    時間: 1-5-2009 12:51
有時普通喪都會有d難打,例:你癱左在地果時
作者: e38p79    時間: 4-5-2009 21:48
m4a1ak47awp 發表於 14-4-2009 10:47

haha
bomber=使用炸彈的人
boomer=發出隆隆聲者
你自玩下l4d
你做肥佬果時睇清楚第3同第4個字先啦^____^
我敢100%肯定佢係叫boomer囉=]
作者: georgewong2006    時間: 4-5-2009 23:16
hunter..又快又阻人
作者: sum_pig    時間: 5-5-2009 18:40
bomber最難玩,一打他就會....

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.micro-dsp.comcncotnactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2